×

Arrangementen

Om zoveel mogelijk aan de wensen van onze gasten te voldoen hebben we onze service met een aantal arrangementen uitgebreid. Net als vorig jaar kunt u eenvoudig komen vliegen met Ryanair van Brussels Charleroi naar Bergerac, zowel op maandag als op vrijdag. Hierdoor kunnen wij u een aantal zeer aantrekkelijke arrangementen aanbieden op basis van half pension. Kijk snel naar de mogelijkheden.

  
Arrangementen001
Ryanair

Wij doen er alles aan om het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Maar hoe goed wij ook ons best doen het is uiteindelijk de klant die bepaald of het goed genoeg was. Onderstaande link geeft U een indruk van wat gasten van ons vinden, wij blijven ons best doen om de service zoveel mogelijk te verbeteren.

AM logo zoover


Half pension 

In 2022 hebben wij gedurende het voor- en naseizoen een zeer aantrekkelijke aanbieding voor u;
een verblijf op basis van half pension. Dat betekent dat u naast uw uitgebreide ontbijt ook 's avonds van onze gastronomie kunt genieten. U krijgt dan een 4 gangen menu geserveerd INCLUSIEF  wijnen en waters. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

In de periodes van 1 januari 2022 t/m 9 juli 2022 en van 20 augustus t/m 31 december 2022 telkens voor 2 personen:

1 week = 7 nachten Half Pension voor slechts € 1.100,00 (= 157€ per dag voor 2 personen)

Voor kortere of langere verblijven gelieve contact op te nemen.

Kamers beschikbaar vanaf 16:00 uur.

AM foto matisse1a AM foto croissant3 AM foto 2perstafel
Verblijf in een ruime tweepersoonskamer een uitgebreid ontbijt en elke avond een wisselend viergangen menu

top


 

Midweek

Wilt u er in het vroege voorjaar of het late najaar er even tussen uit en genieten van natuur, rust en ruimte? 
Van 1 januari 2022 t/m 25 juni 2022 of van 22 augustus t/m 31 december 2022, kunt u bij ons een midweek arrangement boeken. De aankomst is op maandag en het vertrek de vrijdag daarop volgend. U verblijft dus 4 nachten bij ons op basis van halfpension, dus 's morgens een uitgebreid ontbijt en 's avonds een 4 gangen menu INCLUSIEF wijnen en waters, voor slechts € 625,00 voor twee personen. Wanneer u met Transavia vanaf Rotterdam of Ryanair vliegt vanaf Brussel naar Bergerac wordt u gratis afgehaald en teruggebracht naar Bergerac Airport.

Voor kortere of langere verblijven gelieve contact op te nemen.

 AM foto vijver  AM foto 2perstafel  AM foto oudeeikAM

Kamers beschikbaar vanaf 16:00 uur.

top


Gastronomisch

Zowel in het voorjaar als in het najaar kunt u bij ons genieten van een gastronomisch weekend in de Perigord - Dordogne. Van 1 januari 2022 t/m 25 juni 2022 en van 22 augustus 2022 t/m 31 december 2022. U komt vrijdag aan en vertrekt weer op maandag. U verblijft dus 3 nachten bij ons op basis van halfpension voor slechts € 475,00 voor twee personen. Wanneer u met Transavia vanaf Rotterdam of Ryanair vliegt van Brussel naar Bergerac wordt u gratis afgehaald en teruggebracht naar Bergerac Airport.

Voor kortere of langere verblijven gelieve contact op te nemen.

Kamers beschikbaar vanaf 16:00 uur.

 AM foto 2perstafel  AM foto canard  AM foto wijnmetkaart

top


Ryanair

Wilt u er even een tussen uit maar u heeft geen zin in een lange autorit, vanaf april t/m oktober vliegt Ryanair weer iedere maandag en vrijdag van Brussels Charleroi naar Bergerac. Een ideale manier om op uw vakantiebestemming Au Marchay te komen. Als extra service komen wij u gratis ophalen van het vliegveld Bergerac en aan het einde van uw verblijf brengen wij u ook weer terug naar het vliegveld. Tijdens uw vakantie bij ons is er in overleg een auto voor u beschikbaar.

AM Ryanair logo

Klik voor beschikbare vluchten op het Ryanair logo

top